Enebakk kirke by night

Da fullmånen kom opp i går kveld fikk jeg anledning til å ta en tur til Enebakk kirke for å prøve å få et bra bilde av kirken med månen bak. Jeg var der selvfølgelig litt for sent (story of my life), så det var blitt litt for mørkt i forhold til månen.

Enebakk kirke natt_0014_2048

Canon 15-85 mm IS USM @ 16 mm, 45 s, f/8, ISO 100

Derfor tok jeg et separat bilde av månen og la inn i etterkant.
Kirken er flombelyst, men i forgrunnen var det mørkt. Derfor tok jeg blitzen min og fyrte av noen blink her og der mens bildet ble eksponert for å kunne vise litt av gravstenene og balansere bildet bedre.

For variasjonens skyld tok jeg et den andre veien også.

Canon 15-85 mm IS USM @ 15 mm, 41 s, f/8, ISO 100

Canon 15-85 mm IS USM @ 15 mm, 41 s, f/8, ISO 100

Her har jeg lyst opp snøen foran gravsteinene med lommelykt, som jeg sveipet fram og tilbake gjennom hele eksponeringstiden. Til venstre var det et stort felt med lys fra flombelysningen. Jeg satte meg sånn at jeg skygget for det meste.

Her kan du lese mer om Enebakk kirke.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s