wp-image-1377705440jpg.jpg

Sist vinter tok ordføreren i Enebakk, Øystein Slette, initiativ til en fotokonkuranse som skulle vise «det gode liv i Enebakk». Den ble realisert i samarbeid med lokalavisa vår, Enebakk Avis. Sånne gode tiltak må man jo være med på, så jeg sendte inn noen bilder. En jury bestående av Øystein Slette, redaktør Gunnleik Seierstad i Enebakk avis og vår lokale fotograf Rita Bærum plukket ut ti bilder som gikk videre til avstemning blant avisens lesere. Blant de ti fikk jeg med to bilder, og ett av dem ble stemt fram til 2. plass!

Sunset Boat

Ytre Enebakk, Norway, 2015

Tirsdag denne uka var så de tre beste invitert til premieutdeling på ordførerens kontor, hvor det ble tid til en fotoprat og gjensidig beundring av bildene. Over her ser du det bildet jeg fikk andreplassen med, og under er det andre bildet jeg hadde i finalen.

Harvest Time

Enebakk, Norway, 2015

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s