Tid for julehandel!

Det har blitt november, og du har kanskje begynt å tenke på julegavene. Kanskje du skulle gi noen et vakkert bilde til å henge på veggen? Eller hvorfor ikke gi en gave til deg selv? Hvis du kjøper nå kan du være sikker på at du mottar bildet ditt før jul.

Samlingen min av bilder har vokst det siste året, og jeg har plukket ut noen favoritter som du kan velge blant. Du er selvfølgelig også velkommen til å se på de andre galleriene mine og sidene mine på 500px og Flickr. Kanskje du finner noen skjulte perler som er akkurat det riktige bildet for deg.

Prislisten min gjelder for print på fotopapir uten ramme. Jeg kan også levere på andre medier, som lerret eller aluminium. Siden disse er dyrere å produsere vil prisen bli høyere, tilsvarende den økte produksjonsprisen. Si fra hva slags medium og hvilken størrelse du ønsker så får du et tilbud.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s