Hurra!

For første gang har jeg solgt et bilde jeg har tatt, og i dag hentet jeg det ferdige printet hos Japan Foto på Strømmen.

Madeiran Barn print

Historien er som følger: Da vi var på Madeira i sommer var Andrea og jeg ute og gikk en liten tur i nabolaget sent en kveld. På veien tilbake så Andrea en gammel låve ved siden av veien og sa at dette kunne blitt et fint bilde. Jeg hadde ikke kamera med, så da vi kom til huset tok jeg med kamera og stativ for å se hva jeg kunne få ut av motivet. Den eneste lyskilden var orange gatelys, så jeg ville ha bildet i svart-hvitt. Med en eksponeringstid på fire minutter ble bevegelsen i skyene dradd ut for å skape en mer dramatisk effekt.

Eieren av huset vi leide bodde i nabohuset, og vi hadde litt kontakt av og til. En dag hadde hun hørt av en nabo at gjestene hennes hadde vært ute og tatt bilder sent på kvelden. Hun ble nysgjerrig og lurte på hva jeg hadde tatt bilde av, så jeg viste henne bildet på kameraskjermen. Reaksjonen var «oh, that’s great! Can I buy that from you?» Og det kunne hun jo. Etter at vi var kommet hjem igjen etter ferien ble bildet bearbeidet, og i mellomtiden hadde kunden bestemt seg for størrelsen 40×60 cm.

Skal du på ferie til Madeira og leie hus kan jeg trygt anbefale å leie hos Heather i Banda do Sol Cottages.

Oppdatering januar 2016:
Hvis du leier den nye leiligheten The Studio kan du nyte bildet på veggen. Og her er bildet i all sin prakt:

Old Madeiran barn

Old Madeiran barn

Hvis du som leser dette finner bilder i galleriene mine her på sidene som du gjerne skulle hatt på veggen kan du kontakte meg på kontaktsiden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s