Sommerferie

20150710_194053~2

Mehamn, 71 grader nord.

Sommerferien er godt i gang og vel så det. Her jeg sitter på Madeira og ser utover et nattsvart Atlanterhav er det veldig langt fra finnmarkskysten og midnattssola. Sommeren har så langt gitt et vell av fotomuligheter, og mer vil det forhåpentligvis bli. Første etappe var med Hurtigruten fra Bergen til Kirkenes. Nå er vi på Madeira, og senere blir det en tur til Lillesand. Så følg med, her blir det nok stoff til en rekke bloggposter utover sensommeren og høsten.

Banda do Sol, Madeira

Banda do Sol, Madeira

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s