Babyen er løs

Ja, da er det gjort. Disse sidene har vært babyen min de siste ukene, og nå er babyen sluppet ut i den store verden. Det er litt godt, og litt skummelt. Kommer mange til å legge veien innom sidene eller ikke? Hva slags reaksjoner får jeg? Hjelp!

Jeg håper noen liker bildene mine, og ekstra gøy hadde det vært om noen ville kjøpe noe av meg. Har jeg ikke noe som passer deg nå, så kanskje det kommer noe en annen gang. Disse sidene skal ihvertfall få virke som en drivkraft for å få meg til å bli en bedre fotograf etterhvert. Kikk innom fra tid til annen så kommer det nye ting.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s