Lørdagsdykk i arkivet: Fado. Lisboa, 2012

Da vi var noen dager i Lisboa på hjemveien fra Algarve sommeren 2012 hadde vi bestemt at vi måtte få med oss et besøk på en av de mange fadorestaurantene. Vi gjorde en del research på forhånd for å unngå turistfellene og finne et godt sted. Allikevel kuttet vi ut den restauranten vi hadde sett oss ut og gikk for en anbefaling vi fikk fra B&B-en hvor vi bodde. Det angret vi ikke et sekund på. Det var en liten nabolagsrestaurant som het Guarda Mor i bydelen Bairro Alto, med både lokalbefolkning og turister blant gjestene. Maten var deilig, betjeningen trivelig og serviceinnstilt, og musikken som rundet av det hele satte seg dypt i sjela. Her er en smakebit.

Fado_2012

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s